OLTENITEANUL MEDIA
0%

Olteniteanul Media – fabrica de amintiri

O nunta ca in povesti pentru voi doi,un botez minunat pentru copilul vostru,o petrecere de vis pentru toti prietenii. Cu noi, momentele unice vor ramane mereu vii

Cine suntem?

O echipa tanara, pasionata, ce pune suflet in ceea ce face. Profesionalismul cu care tratam fiecare eveniment la care participam, rezulta din calitatea serviciilor pe care le oferim. Imaginile video de calitate dar si fotografiile care surprind cele mai deosebite momente, te vor face sa realizezi ca nunta ta, botezul copilului sau petrecerea de majorat au fost intr-adevar ceva memorabil.

Va intelegem emotiile si dorinta ca tot ce este in legatura cu evenimentul dumneavoastra sa fie perfect pana in cele mai mici detalii. Va putem oferi cele mai valoroase sfaturi, o sustinere permanenta si relaxarea ce rezulta din convingerea ca noua ne pasa, indiferent de gradul de implicare personala pe care il alegeti.

Te invitam sa observi in clipurile noastre zâmbete, reala bucurie, situatii comice, elemente filmate si editate îngrijit ?i elegant. Pentru noi este important zâmbetul tau si fericirea de a retrai peste timp emotia acelor momente.

Apelând la serviciile Olteniteanul Media, vei beneficia de:

 

  •           profesionalism – tratam fiecare eveniment cu maxima atentie;
  •           calitate – punem un accent deosebit pe detalii;
  •           preturi competitive – oferim servicii la cel mai bun raport calitate – pret de pe piata

    olteniteanulmedia.ro este o marca a OLTENITEANUL SRL

     

logo3

Scroll Illustration

Scroll!

Scroll sus/jos cu ajutorul mouse-ului pentru a vedea intreg continutul!
Am inteles!
 

Copyrighted Image