CREATIVE ART MAKE-UP ARTIST – Machiaj profesional de nunta

Incep prin a va spune ca tot ce fac, fac din placere.
Sunt Valentina Tutuman, locuiesc in Oltenita si imi place sa fac clientele fericite ! Iar pentru acest lucru este nevoie de multa munca, perseverenta, ambitie, dar mai ales exigenta.

Pasiunea a aparut in urma cu multi ani, insa experienta am inceput sa o dobandesc din anul 2016.
Un make-up artist de succes invata continuu, este perseverent si pasionat de munca lui, stie atat sa comunice, cat mai ales sa asculte. Este in stare sa lucreze cu orice fel de oameni, este flexibil, adaptabil si are o personalitate placuta.
Pasiunea mea pentru make-up a reusit sa prinda contur profesional la inceputul anul 2016, cand m-am inscris la Scoala de Make-up Cornelia Popescu, unde am urmat cursurile profesionale. Dupa studiu intens si un examen complex, am absolvit cu nota maxima.
La inceputul anului 2017 am urmat un curs de coafor, asa ca va pot sta la dispozitie cu un pachet complet de make-up & hairstyling.

O zi importanta din viata ta trebuie sa o pregatesti cum se cuvine, fara alergatura, fara steres, fara grija ca machiajul sau coafura ar putea sa nu fie perfecte. Uita de toate acestea si fa-ti rezervare din timp pentru a fi sigura de reusita.

De ce sa nu folosesti timpul pe care l-ai pierde pe drum, penibilul situatiei de a fi in blugi si maiou pe strada cu o coafura pentru seara si un machiaj de seara, chiar daca vi si pleci cu masina. Astfel, ven eu la tine sa te pregatesc pentru evenimentul la care e musai sa stralucesti si sa te simti speciala.

Serviciile de infrumusetare la domiciliu se potrivesc la fix pentru coafor si make-up mireasa, nasa, realizari de machiaje speciale si coafuri extravagante.

Intrucat toate ne dorim un machiaj de calitate, sa fie rezistent cel putin 12 ore sau chiar si 24, indifent de canicula de afara, lacrimi de fericire sau rezistenta la toate sarutarile si felicitarile din ziua nuntii este foarte important cu ce produse lucreaza un make-up artist. Detin doar produse profesionale, pentru mine prioritara fiind calitatea acestora si nu cantitatea . Pentru a corespunde tuturor criteriilor eu am ales sa lucrez cu produse de la Sephora, Atelier Paris, Nyx, Flormar, Inglot , Parisax , Make-up Forever etc.

Realizez machiaje la domiciliu incepand cu cel de ocazie, cel pentru mireasa sau cel de zi si continuand cu sedinte foto, machiaj de televiziune, teatru sau film. Cum un machiaj nu este complet fara o coafura in trend va vin in ajutor si cu partea de harstyle. Coafuri din perie, cocuri, bucle, impletituri , indreptat cu placa…totul pentru a fi gata de petrecere.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, serviciile mele pot fi realizate si la domiciliu pentru mirese sau pentru grupuri de minim 2 persoane. Pentru grupuri de minim 4 persoane si va aplica o reducere de 10%.

 

Ma puteti gasi si urmari pe pagina de facebook: Creative Art Make-up Artist